Közlekedésbiztonsági délelőtt Lovászpatonán


2014-06-18 07:17:12  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányságon mára már hagyománya van annak, hogy június közepén az iskolarendőrök közlekedésbiztonsági nappal búcsúztatják a tanévet.

„Az iskola rendőre” program tanévzáró rendezvényére 2014. június 12-én délelőtt Lovászpatonán került sor, a festői környezetben álló Bánki Donát Általános Iskolában. Az intézmény gyönyörű udvarán és két osztályteremben egymással párhuzamosan zajlottak a foglalkozások. Az 1. és 2. osztályosok közlekedésbiztonsággal kapcsolatos rajzokat készítettek, a 3. és 4. osztályosok közlekedési témájú keresztrejtvényt oldottak meg, míg a nagyobbak KRESZ tesztet töltöttek. Minden diák a korosztályának megfelelő rövid áldozat- és vagyonvédelmi információkat is kapott a nyári szünidő biztonságos eltöltése érdekében. Az udvaron felállított akadálypályán valamennyien kipróbálhatták kerékpáros ügyességüket, valamint megtekinthették a rendőrautót és a csapatszolgálati eszközöket.

A programok végeztével a legeredményesebb KRESZ teszt és keresztrejtvény megoldókat, a legügyesebben kerékpározókat és a legszebb rajzok készítőit a Veszprém megyei Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából ajándékkal jutalmazta az iskola rendőre.

Képek:

nincsenek képek