Káprázatos műsorral szórakoztatta a közönséget a Face Team


2014-06-15 19:32:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Káprázatos műsorral szórakoztatta a közönséget a Face Team főképe
A Face Team akrobatikus kosárlabda csapatot 2004 januárjában – azaz tíz éve - Takács Áron alapította Tatán hét barátjával. Később a csapat elkezdett edzeni tornászok segítségével a Budapesti Testnevelési Egyetemen, hogy több akrobatikát építsenek a fellépésbe, ezáltal látványosabbá téve azt. Mindeközben a csapat dolgozott új koreográfiák alkotásán, természetesen rendszeres, kemény edzésekkel készültek az újabbnál újabb felkéréseknek eleget téve. Az évek során egyre több nagy hazai és külföldi fellépésre került sor. Az eddigi legnagyobb sikerek közé tartozik, hogy Britain’s Got Talentben a csapat több ezer résztvevő közül a legjobb 40 szereplő közé került. Hasonló show műsort adó csapatokkal ellentétben a Face Team nemcsak a kosárlabda sportág elemeit teszi még látványosabbá, hanem a korfball sportágban is trambulinnal szórakoztatják a közönséget. A Pápai Játékfesztiválon is minden évben nagy népszerűségnek örvend a látványos ugrásokkal és szaltókkal tarkított produkciójuk, a fiúk idén sem hazudtolták meg önmagukat. Takács Áron alapítótól megtudtuk, minden előadásuk - így a pápai is - egy-egy történet köré épül.
- Ma egy különleges show-val készültünk a pápai közönségnek, amit legutóbb Hollandiában, egy korfball Európa-bajnokságon adtunk elő. A korfball kicsit hasonlít a kosárlabdához, közösen játsszák fiúk és lányok, nincs labdapattogtatás és palánk sem, így kell a labdát egy három és fél méter magas gyűrűbe behelyezni. Bízom benne, hogy mindenkinek tetszeni fog. A műsor után egyébként bárki próbára teheti ügyességét és megkísérelheti végrehajtani a korábban látott trükköket.
A Face Team idén is igazolta az elvárásokat, látványos zsákolásokkal, elképesztő koreográfiákkal, humoros előadásukkal elvarázsolták a közönséget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!