Ovisuli a Tarczyban


2010-02-18 20:48:25  | cikk: Babos Petra  | 


Ovisuli a Tarczyban főképe
Ma délután fél 5-től várták a Tarczy Lajos Általános Iskolába azokat a leendő iskolásokat és szüleiket, akik szeretnének betekintést nyeri az iskola életébe, illetve megismerni a tanító néniket.
- A jövő évben három elsős osztályt indítunk majd, Győrffyné Mátis Márta és Kalmárné Bóka Ildikó az 1.a tanítói, az 1.c-ben Vadóczné Mátis Gabriella és Sashalmi Tamásné, az angol nyelvi osztályban pedig Bali Anita és Mayer Ágota lesznek a kicsik tanítói. A program március 11-én és 25-én, valamint április 8-án és 15-én folytatódik - mondta el Venczel Csaba igazgató. Ez a „nyílt nap” nem beiratkozást jelent, nincs semmiféle kötelezettsége a szülőknek, ha eljönnek, hogy megismerjenek bennünket - tette hozzá az iskolaigazgató.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!