Gitárnyűvők az Erzsébet ligetben


2014-06-14 10:44:51  | cikk: Babos Petra  | 


Gitárnyűvők az Erzsébet ligetben főképe
A Gitárnyűvők rocktalálkozó már szerves része a Játékfesztiválnak. A motoros nap előestéjén az Erzsébet ligetben találkozóra várták az érdeklődőket. Az est során felléptek a Made in Farad, a Retro, a Charge és az Emulzio zenekarok.
A hangulat kiváló volt a ligetben, a fiatalok élvezték a rockzenét.
A pápai Retro zenekar 1997-ben alakult Bakonybélben, néhány pápai taggal. A csapat azóta átalakult, de két alapító tagja még mindig zenél. A Retro olyan közkedvelt dallamokat játszik, mint például a P Mobil, P-box, Deák Bill Gyula, Purple és a Korell.
A zenekar tagjai: a dobos Baky György, aki alapító tag is egyben, a basszusgitáros Münzenrieder Norbert, a gitáros Horváth Béla, az énekes Tóth István, a billentyűs pedig Németh Zoltán.
- A zenekar járja az országot, a Balaton parton koncertezünk a nyár folyamán, de megyünk Erdélybe és Kárpátaljára is. A csapat számára a zenélés a család utáni második legfontosabb elfoglaltság, szívet melengető érzés - jellemezte Németh Zoltán, aki hozzáfűzte, a zenekari munka számukra hobbi is egyben.
A billentyűs elmondta még, ahol zenélni lehet, ott ők mindig szívesen fellépnek. Szerinte a zenésznek ez jelenti az életet.
Végül hozzátette még, a mai motoros találkozóra is ellátogat a csapat. Bár nem motoroznak, mégis közel áll a szívükhöz ez a hobbi.
A motoros nap ma 11 órától várja az érdeklődőket az Erzsébet ligetben, ahol veterán motor és autó kiállítás, motoros ügyességi verseny és streetfighter show is szórakoztatja a kétkerekű sport szerelmeseit.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!