A Farsang Koncertje


2010-02-18 20:46:07  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Farsang Koncertje főképe
A Jókai Mór Művelődési Központ szervezésében este hét órakor kezdődött el a JMK Kamarazenekar Farsangi Koncertje a színházban. A repertoárban hallhatjuk Weber: Felhívás keringőre, Csajkovszkíj: Chant sans parol, Debussy: A kis néger, Grieg: Solvejg dalát, Revaux: My Way, H. Betti: C’est si bon,Marchetti: Fascination, Pestalozza: Ciribiribin, Mancini: Punch and Jude, Strauss:Ana polka és Radetzky mars, Illés Csaba: Álmodtam és a Sólyom száll és végül Pink Floyd: Brick in the Wall. Vezényel Nagy Tibor karnagy. Közreműködik Illés Csaba gitáron, Molnár Zoltán, énekkel és gitárral, Németh Zoltán zongorán kísért és az Erkel Ferenc Ének- Zenei Általános Iskola nagy kórusa, Kálmán Frigyes vezénylésével.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!