"Bravúros rendőri munka volt" - Jutalomban részesültek a nyomozók


2014-06-13 11:10:46  | cikk: mo  | 


"Bravúros rendőri munka volt" - Jutalomban részesültek a nyomozók főképe
Az Agrárexpó utolsó napján, vasárnap fényes nappal egy 78 éves férfit raboltak ki a Várkertben. A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói nagy erőkkel indultak az ügy felderítésére, az elkövetéssel alaposan gyanúsítható személyt előzetes letartóztatásba vették. Az ügy felderítésében oroszlánrészt vállaló nyomozókat, Kovács Gergely rendőr törzszászlóst és Regős Roland rendőr főtörzsőrmestert Áldozó Tamás polgármester 50-50 ezer forint jutalomban részesítette.
- A bűncselekmény érthető módon váltotta ki a városban élők felháborodását, és alkalmas volt arra is, hogy riadalmat keltsen a pápaiakban. Szeretjük azt hinni, hogy egy súlyos testi sértéssel elkövetett rablás a mi városunkban nem fordulhat elő, de sajnos megtörtént. Nagy várakozással vártam a híreket, és most sok pápaival együtt fejezhetem ki elégedettségemet azért, hogy a nyomozók eljutottak az ügyben odáig, hogy az egyik elkövetőt azonosítani tudták. Ez egy olyan bravúros és gyors rendőri munka volt, egy olyan teljesítmény, amely érdemes arra, hogy a város jutalmazza – fogalmazott a polgármester.

A nyomozókon kívül a jutalomért köszönetet mondott Szappan Csaba rendőrkapitány is. Elismeréssel szólt a várossal történő együttműködésről is. A közösségi portálokon előzetesen megjelent vélemények és megjegyzések kapcsán Szappan Csaba azt hangsúlyozta, nyomozóik, kollégáik megfelelő felelősségtudattal, lelkiismeretesen, szabadidejüket áldozva dolgoznak az ügy felderítésén, ha szükséges, éjjel-nappal. A rendőrkapitány hozzátette, a város polgárainak védelmében így lesz ez a jövőben is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!