Pöttyös mese


2010-02-18 20:44:29  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Jókai Mór Művelődési Központ nyertes pályázata, a TUDÁS-SZÍN-TÉR projekt keretein belül ma délelőtt 9 órakor Szín-játék program kezdődött a Nátuskerti Óvodában a nagycsoportosoknak. A Mese, mese, meskete címet viselő programsorozat már februárban elkezdődött, az első foglalkozások alkalmával Konyhabált rendeztek a gyermekeknek, játékos stilizációs feladatokkal ismerkedtek a zöldségekkel és gyümölcsökkel. Májusig összesen 10, 5 alkalomból álló foglalkozás-sorozat fog megvalósulni a Pegazus Színház közreműködésével. Ma Pöttyös mese címmel a kör és gömb formáját, a sík és térformákat mozgással, bábok segítségével ismerhettek meg játékosan a gyerkőcök.
A közösen játszott mesék közben az óvodáskorú gyermekek számos ismeretének rögzítése és gyarapítása történik: tér, forma, szín vizsgálata, ritmus, mozgás, társas kapcsolatok fejlesztése, irodalmi szöveganyagok tanulása, kézügyesség fejlesztése, bábos ismeretek megszerzése.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!