Gazdag sportkínálat a 24. Pápai Játékfesztiválon


2014-06-12 12:33:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gazdag sportkínálat a 24. Pápai Játékfesztiválon főképe
A 24. Pápai Játékfesztivál gazdag programkínálatából természetesen a sport sem hiányozhat. Három napon keresztül számos sportág képviselteti magát a labdajátékokon, horgászaton át egészen az erős emberek sportjáig. A program pénteken 17:30-tól az Elekthermax Horgászegyesület taván éjszakai páros horgászversennyel indul. Szombaton 9 órakor a Városi Sportcsarnokban immár 22. alkalommal rendezik a Miniolimpia megnyitóját, a több sportágat felölelő versengésbe a testvérvárosok idén is bekapcsolódnak. 11 órától az Erzsébet ligetben a jótékonysági motoros nap évek óta népszerű műsorszáma a motoros ügyességi verseny valamint a látványos streetfighter show, melyet motoros felvonulás követ. 14 órától egészen 20 óráig a Fő téri forgatag kalandparkjában a mászófalat, a gigabike-ot, a szivacslabda ágyút is ki lehet próbálni. 18 órától szintén az Erzsébet ligetben rendezi a Titán SE amatőr szkander bajnokságát, melyre fiúk és lányok, férfiak és hölgyek egyaránt nevezhetnek. Vasárnap az Elekthermax Horgászegyesület taván 8:30-tól indul az Elmax Játékfesztivál Kupa egyéni gyermek horgászverseny, ezzel párhuzamosan a Várkertfürdőben a Pápai SE vízilabda szakosztálya négycsapatos gyerek III. vízilabda tornát rendez. Délután a Várkerti színpad programjainak sorában 14:30-kor a Rebel-Lion TSE, 18:30-tól a Black Bunny Rock and Roll Club lép fel. 2013-ban gyermekeknek első alkalommal rendezték meg a Fő téren a pedálos Moszkvics versenyt, a nagy sikeren felbuzdulva ez idén sem marad el, a kezdési időpont 15:30. 17 órától szintén a Fő tér lesz a helyszíne a Face Team Akrobatikus Sportszínház kosárlabda bemutatójának, mely minden évben sok érdeklődőt vonz. A sportesemények sora 18 órától erős emberek masters országos versenyével zárul a Fő téren.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!