PELC felhívás: Milyen lett a bizonyítványod?


2014-06-11 10:03:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PELC felhívás: Milyen lett a bizonyítványod? főképe
A 2013/2014-es tanév felénél új kezdeményezést hirdetett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Az egyesület ugyanis nemcsak a pályán nyújtott teljesítményt, hanem a játékosok iskolai eredményeit is figyelemmel kísérte és egy játék keretein belül könyvutalvánnyal és koncertbelépővel jutalmazzák azokat a gyerekeket, akik az első félévében jól teljesítettek az iskolapadban. Februárban 44 ifjú labdarúgót díjaztak, a tanév végéhez közeledve a klub ismét megjutalmazza az órákon legjobban teljesítőket.
- Ha jó lett az év végi bizonyítványod, mi megjutalmazunk – írja a pelc.hu. Azon játékosaink, akik általános iskolában 4,5-es, középiskolában 4-es tantárgyi átlagot (első és másodikosoknál szöveges értékelés esetén maximum egy kivétellel tantárgyanként a legjobb minősítést) elérő bizonyítványukat bemutatják június 30-ig, könyvutalványt vagy egyesületi ajándékot kapnak a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubtól! A bizonyítványt, vagy másolatát juttasd el Tóth Péter ügyvezetőhöz vagy küldd el a pelc@papa.hu címre!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!