Indulhat a játék! Bontják a kordont a Fő téri játszótér körül


2014-06-07 10:02:48  | cikk: HuHa  | 


Indulhat a játék! Bontják a kordont a Fő téri játszótér körül főképe
Elbontják a kordont a Fő téri új játszótér körül. Ez azt jelenti, hogy mától a kicsik birtokba vehetik a játékokat. A játszótéren hét, különböző korosztálynak szóló mászókából, csúszdából, alagútból álló játékbirodalmat alakítottak ki az elmúlt hetekben, hogy a két-háromévesektől a tizenévesekig minden gyermek megtalálja a neki kedves szórakozási lehetőséget. A játékok alatt biztonsági ütéscsillapító szőnyeget helyeztek el, a nyári forróságban a nagy fák adnak kellemes árnyékot az apróságoknak, a szülők, kísérők a közelben elhelyezett pihenőpadokon nézhetik gyermekeiket. A játékok biztonságos távolságra vannak a teret körülvevő úttestektől, így a gépjárműforgalom sem veszélyezteti a kicsiket. A játszótér üzembe helyezésével a vízenjáró szökőkutat is elindítják, ami ugyancsak nagy élvezetet jelenthet a Fő téri játszótér használóinak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!