Nagy Mihály a Videoton új másodedzője – hivatalos


2014-06-06 17:08:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: vidi.hu  | 


Nagy Mihály a Videoton új másodedzője – hivatalos főképe
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette a korábbi sajtóhíreket, miszerint Joan Carrillót nevezi ki a fehérváriak vezetőedzőjének. A 45 éves szakember megbízatása két évre szól. A megüresedett másodedzői posztra, ahogy arról korábban szintén hírt adtunk, a Lombard Pápa korábbi vezetőedzőjét, Nagy Mihályt nevezték ki, a gárda erőnléti edzője Antonio Gil Puerto lesz.
- Igyekeztem olyan embert választani másodedzőnek, akinek a mentalitása, a felfogása, a munkához, illetve a játékosokhoz való viszonya és az emberi kvalitásai alkalmassá teszik erre a feladatra. Nagy Mihály ilyen ember. Az elmúlt napokban nagyon sokat beszélgettünk Joannal és Mihállyal a futballról, és a véleményünk nagyon egyezett a rend, a fegyelem, a labdarúgás iránti alázat, de akár a taktika tekintetében is. Egy kezdődő, nagy eredményt váró együttműködésnek ez kitűnő alapot biztosít - mondta a vidi.hu-nak Burcsa Győző, a Videoton FC klubigazgatója.
Nagy Mihály az elmúlt öt évben a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál a szakmai munkát irányította, idén tavasszal pedig – három meccs erejéig - az első csapatot.
- A Vidi első csapatánál szakmai munkát végezni egy olyan lehetőség, aminél Magyarországon nem tudnék jobbat mondani. Mindent meg fogok tenni, hogy hosszútávon számíthasson rám a klub. A Videoton FC egy nagy egyesület, ahol minden körülmény megvan ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el. A vezetőedző irányításával, és az én segítségemmel, egy tökéletes kondícióval rendelkező, fegyelmezetten, de kreatívan futballozó csapat kialakítása a célunk – nyilatkozta Nagy Mihály.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!