Malomból és hétvégi házból lopott


2014-06-06 15:20:59  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2014. június 4-én reggel lakásán fogták el azt a Pápa környéki településen élő férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014 májusában egy malomépületbe és egy hétvégi házba is betört.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi 2014. május 27-én, a délelőtti órákban a tetőt megbontva hatolt be egy pápateszéri malomépületbe, ahonnan különböző szerszámokat tulajdonított el azzal a céllal, hogy azokat eladja. Pár nap múlva, május 30-án este 7 óra körül egy másik pápateszéri épületet is kiszemelt magának. A hétvégi ház ablakát betörte, majd onnan egy hangfal szett mellett több nylon táskányi ruhát, lábbelit, tisztálkodó szert és szerszámot vitt magával. Hazafelé tartva a táskákat elrejtette egy akácosban, ám azokat hamarosan néhány falubeli megtalálta, átadta a rendőröknek, így a tárgyak visszakerülhettek a tulajdonoshoz. A gyanúsítottat Fűzfa László r. törzszászlós, Varga Csaba r. főtörzsőrmester és Hegyi Roland r. őrmester 2014. június 4-én elfogta. A hangfalakat a házkutatás alkalmával találták meg és foglalták le a körzeti megbízottak.
A férfit a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek