Rádi Gitta rajzai az Erkel-iskolában


2014-06-06 13:36:27  | cikk: Babos Petra  | 


Rádi Gitta rajzai az Erkel-iskolában főképe
2000. június 3-án, Győrben született Rádi Gitta, aki jelenleg a pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola hetedik osztályos tanulója.
A fiatal lány egészen kicsi kora óta szeret rajzolni. Nagypapája is szépen rajzolt, de nem hivatásszerűen. Elmondása szerint nővére számtalan történetet tudna mesélni arról, hogyan firkálta össze mesekönyveit, vagy hogy hányszor kérte kölcsön filckészletét, melyet persze a mesekönyvek bántak.
A rajzolás iránt mégis 10 éves korától fogva érdeklődik jobban. 2011 óta Steinbach Máriához jár különórára, aki sokat segít neki, szinte harmadik nagymamájaként tekint rá. Az első alkotása hatalmas meglepetés volt a családja számára, nagy elismerésben részesült. Erkeles diákként rengeteg rajzpályázaton vett részt, melyeken mindig pozitív visszajelzéseket kapott.
Rajztanárára, Polgárdi Attilára is nagy mértékben segíti munkáját, tudást, biztatást és rengeteg elismerést ad neki. Kedvenc témái az állatok, jelenleg kiscicákat rajzol, de készített már táj-és városképet, valamint önarcképet is.
Gitta Győrbe szeretne menni továbbtanulni, még nem tudja pontosan hová, de a rajzolást nem szeretné abbahagyni akkor sem.
A fiatal, mosolygós lány leginkább színes ceruzával dolgozik, de néha vízfestéket is használ.
Gitta felnőttként is ezzel szeretne foglalkozni, a tetoválás az álma, de ez valószínűleg az idők során változni fog, ám sosem fog elmúlni a rajzolás iránti szereleme.
A minitárlat az iskola aulája előtti térben tekinthető meg a tanév végéig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!