Hamarosan elkészül az Esterházy-kastély belső udvara


2014-06-03 12:17:15  | cikk: mo  | 


Hamarosan elkészül az Esterházy-kastély belső udvara főképe
A befejező szakipari munkákat végzi a kivitelező az Esterházy-kastélyban. Az épület külsején és a belső terekben is nagy erőkkel dolgoznak a szakemberek. Németh Tamás arról tájékoztatott, a kastélyudvaron a lámpatestek elhelyezése zajlik, emellett az épületet a Fő térrel összekötő térburkolatot is folyamatosan építik a szakemberek. A Pápai Városfejlesztő Kft. ügyvezetője elmondta, a belső udvar néhány héten belül teljesen elkészül.

Az épület belső tereiben zajlik a nyílászárók, a nyílószárnyak festése, a falfelületek glettelése és festése, valamint a különféle burkolási munkákat végzik a szakemberek. Egyes helyiségeket hamarosan átadnak azoknak a kivitelezőknek, akik a későbbiek ott működő látványelemek kiépítéséért felelősek, így rövidesen megkezdődik a 3D-s vetítőterem és a marionett bábszínház installációinak kialakítása. Az ügyvezető megjegyezte, a marionett bábszínháznak otthont adó helyiség parkettája már megkapta az első réteg lakkozást, így a színháztechnika építői nem okozhatnak kárt a padlóburkolatban.
A fűtés tekintetében Németh Tamás arról számolt be, a radiátorokat elhelyezték az épületben, hamarosan lerakják a padlókonvektorokat és készülnek a fűtőtestek burkolóelemei is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!