Nagy Mihály lesz a Videoton másodedzője?


2014-06-02 19:54:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy Mihály lesz a Videoton másodedzője? főképe
A csakfoci.hu információi szerint Nagy Mihály lesz a Videoton FC másodedzője a következő idényben. Az már egy ideje biztos, hogy komoly változások várhatóak a fehérvári klub szakmai stábjában a nyáron, hiszen José Gomes vezetőedző távozásáról már korábban megszületett a döntés. A napokban kinevezett fehérvári klubigazgató, Burcsa Győző székfoglalójában már leszögezte, hogy tervei szerint magyar tagja is lesz az edzői karnak a jövőben – írja a csakfoci.hu. A honlap információi szerint az említett hazai tag Nagy Mihály lesz, aki az elmúlt három fordulóban beugróként a Lombard Pápa együttesét vezette az OTP Bank Ligában, emellett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai igazgatója. Nagy Mihály edzői pályafutása során dolgozott a Haladásnál és a Lombardnál is másodedzőként, Zalaegerszegen az utánpótlásnál végzett munkája mellett vezetőedzőként is bevetették, a MATÁV Sopronnál pedig például szakosztály-igazgatóként tevékenykedett még az 1990-es években.

Sajtóinformációk szerint a hivatalos bejelentés napokon belül megtörténik, részletekkel ezt követően szolgálunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!