A Lombard tulajdonosa bízik a sikeresebb folytatásban


2014-06-02 15:43:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard tulajdonosa bízik a sikeresebb folytatásban főképe
Május 31-én az Újpest ellen véget ért az élvonalbeli labdarúgó bajnokság. A Lombard Pápa a 12. helyet szerezte meg a pontvadászatban. A csapat tulajdonosa, Bíró Péter a szezonzáróról úgy nyilatkozott, kis szerencse is kellett a győzelemhez, a két bajnokság között biztosan lesznek távozók, de jövőre mindenképp meg szeretnék erősíteni a keretet.
- Nem mondom, hogy érdemtelenül fordítottuk meg a meccset, de el kell ismerni, hogy az Újpest korábban már többször eldönthette volna a találkozó sorsát – idézte fel a 90 percet a tulajdonos. Ennél sokkal több szívvel kell játszanunk ahhoz, hogy jövőre eredményesek tudjunk lenni. Önmagában azt bravúrnak tartom, hogy annak ellenére, hogy minket az elmúlt három-négy évben folyamatosan kiesőnek titulálnak, ismét le tudtuk úgy hozni a szezont, hogy nem estünk ki. Természetesen mindannyian szeretnénk előrébb jutni, meglátjuk jövőre anyagi lehetőségeink ezt mennyire engedik meg. Nyilvánvalóan lesznek a játékoskeretben változások, több labdarúgónak lejár a szerződése, többségükkel leülünk tárgyalni a folytatásról. Az edzőkérdést is meg kell oldani, Nagy Mihállyal szintén egyeztetnem kell, meglátjuk hogy látja a jövőt, minél hamarabb szeretnék ennek a kérdésnek is pontot tenni a végére. Annyi bizonyos, hogy igazolunk kell, sajnos nem túl rózsás az anyagi helyzetünk, de meglátjuk mire megyünk az ajánlatainkkal. Mindig volt csapat, a következő szezonban is meglesz a megfelelő számú játékoskeret.
Bíró Péter kiemelte, továbbra is kitűnő a kapcsolat a klub és a városvezetés között, dr. Áldozó Tamás polgármester és dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott is támogatásáról biztosította, ami a mostani helyzetben nagyon fontos.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!