Kenesei Krisztián: Egész jó kis lövés volt


2014-06-01 13:56:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Kenesei Krisztián: Egész jó kis lövés volt főképe
A Lombard Pápa rutinos támadója, Kenesei Krisztián a szombati Újpest elleni záró fordulóban oroszlánrészt vállalt a hazaiak 2-1-es győzelméből. A csatár előbb egy szabadrúgást tekert Csizmadia Csaba elé, akinek néhány méterről már nem volt nehéz dolga, majd néhány perccel később szabadrúgásból vette be Dimitrovic kapuját, amivel a pápaiak meg tudták nyerni a mérkőzést. A lefújást követően Kenesei Krisztián úgy nyilatkozott, örül, hogy egy érdekes mérkőzésen győzelemmel tudták zárni a szezont, a megszerzett 12. hely pedig reálisnak mondható.
- Az első félidőben az Újpest jobban játszott, többet is támadott. A második játékrészben próbáltunk változtatni a játékunkon, ami helyzetekben meg is mutatkozott, igaz Szűcs Lajosnak többször bravúrt is be kellett mutatnia. Szerencsére két pontrúgásból vesztett állásból meg tudtuk fordítani a meccset, külön örülök, hogy ebből ki tudtam venni a részem. Nagyon jó volt a hangulat a lefújás után az öltözőben. Ami a szezont illeti, a csapat ősszel a vártnál is jobban teljesített, igaz az első pár fordulóban a szerencse is mellettünk állt. Tavaszra kissé megfogyatkoztunk, néhányan eligazoltak, emellett sérülések, eltiltások is nehezítették a dolgunkat, így reálisnak mondható a 12. pozíciónk. Saját teljesítményem lehetett volna jobb is, mindjárt a bajnokság elején sajnos megsérültem, meg kellett műteni a kezem, ezt magánéleti problémák is tetőzték, de az ősz végére sikerült összeszednem magam. A tavaszi folytatás jól sikerült, gólt rúgtam, úgy érzem a csapat hasznára tudtam lenni, sajnos megint jött egy sérülés, aztán eltörött a bordám. Összességében maradéktalanul nem vagyok elégedett, öt gólt szereztem a pontvadászatban, lehetett volna több is.
Kenesei Krisztián jövőjével kapcsolatban semmi konkrétummal nem tudott szolgálni, mint mondta 1+1 éves szerződéséből egy év lejárt, a folytatásról a vezetőkkel történő egyeztetés után dönt majd.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!