Helyükre kerültek a Fő téri játékok


2014-05-31 18:59:23  | cikk: HuHa  | 


Helyükre kerültek a Fő téri játékok főképe
Két héttel ezelőtt adtunk hírt arról, hogy játszóteret alakítanak ki a Fő tér észak-nyugati oldalán a nagy fák árnyékában. Az azóta eltelt időszakban a kivitelező elkészítette a játékok rögzítéséhez szükséges betonlemezeket, a héten pedig megérkeztek a játékok a helyszínre. Szerdán már három mászókát összeszereltek és telepítettek, az elmúlt napokban pedig a másik négy játék is megérkezett és ma délre ezek beállítása is megtörtént. A játékeszközök telepítését követően a gránitburkolat felbontott köveit visszahelyezték a játékok alá, a következő napokban pedig az ütéscsillapító gumiszőnyeget is elhelyezik a területen, így az eu-s előírásoknak megfelelő, biztonságos játszótér fogadja majd a kicsiket a téren.
A játszótéren az éppcsak totyogós korosztálytól kezdve a tizenkét évesekig minden gyermek találhat magának elfoglaltságot, a játékok között van rugós hinta, egészen apró mászóka, lengőfolyosó, csúszda, alagút és vártorony is. A szülőknek kísérőknek a korábban kialakított pihenőpadok biztosítanak kényelmes helyet, a közelben pedig a vízenjáró szökőkút kínál majd újabb kalandot a nyári melegben.
 A játszóteret a tervek szerint a Játékfesztiválon vehetik birtokba a kicsik és nagyobbacskák, de már most az építés idején érdeklődő tekintettel figyelik a gyerekek új birodalmukat – tudtuk meg a kivitelezőtől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!