Ifjúsági munkacsoport létrehozása


2010-02-17 19:54:01  | cikk: Babos Petra  | 


Ma délután 2 órakor tartotta soron következő kerekasztal beszélgetését a Civil Háló Szövetség.
A téma az ifjúsági munkacsoport létrehozása volt a Civil Háló Szövetség keretein belül.
- A projekt időtartama 2010.május 31-ig tart majd. Szeretnénk megtalálni azokat a partnereket, akik szívesen csatlakoznak a munkacsoporthoz. Ezenkívül szeretnénk jó ötleteket, kezdeményezéseket találni, melyek nálunk is megvalósíthatóak. Közös programokat, rendezvényeket akarunk szervezni- mondta el Hegedűsné Fűz Anita.
Pápán és kistérségében jelentős létszámot képviselnek az ifjúsági közoktatásban résztvevő tagok.
- Szeretnénk felhívni a figyelmet arra is, hogy szükség van az ifjúsági élet koordinálására, mert sok jó, érdekes program van, amelyek eddig nem kerültek nálunk előtérbe. Célcsoportunk szűkebb értelemben a 6-18 éves korosztály. Céljaink pedig, hogy legyen Pápán ifjúsági ház, álljon fel a személyzet az ifjúsági élet koordinálására, speciális témák kerüljenek szóba, mint például a drogprevenció és a gyermekjogok. Fontos lenne különböző foglalkozások tartása gyermekcsoportoknak-tette hozzá az előadó.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!