Minden jó, ha a vége jó? – szépen búcsúzna a Lombard Pápa


2014-05-30 12:33:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: ujpestfc.hu  | 


Minden jó, ha a vége jó? – szépen búcsúzna a Lombard Pápa főképe
Május 31-én 16 órakor játssza az idei szezon utolsó élvonalbeli mérkőzését a Lombard Pápa együttese. A 30.fordulóban az ellenfél a friss kupagyőztes Újpest lesz. A két kieső személye már korábban eldőlt, így egyetlen tétje van az alsóházi találkozónak, egy esetleges hazai győzelemmel a Lombard a lilák előtt végezne a pontvadászatban. Ahogy azt sajnos az utóbbi időben megszokhattunk, a vezetőedző helyzetét sérülések, eltiltások nehezítik, Tóth Gábor és Kulcsár Kornél piros lapja miatt csak a lelátóról nézheti a meccset, a sérült Orosz Márk, Kenesei Krisztián, Tajthy Tamás, Eszlátyi István, Georges Griffiths és Németh Milán társaságában. Visszatér viszont Csizmadia Csaba, Nagy Tamás, és talán Lazar Arsic is Nagy Mihály rendelkezésére áll majd. A pápaiak a válogatott szereplése miatti szünetet kihasználva az intenzív edzések mellett a Győri ETO otthonában edzőmérkőzést játszottak múlt héten, Nagy Mihály elégedett volt a látottakkal, mint mondta reménykedik benne, hogy éles helyzetben sem remeg majd meg a játékosok lába. Emellett bízik a közönség biztatásában, akiket nincs mit szépíteni az elmúlt hónapokban nem kényeztették el a játékosok. A remek ősz után csalódást keltő tavasz következett, legutóbb öt vereség zsinórban, 14 kapott és mindössze három lőtt gól. Az is biztosra vehető, hogy ez a keret szombaton játszik utoljára együtt, mindenki abban bízik, hogy még egyszer, utoljára az őszt idéző játékot produkálják a sárga-feketék a kupagyőzelem miatt motivált lilák ellen, ez talán némi vigaszt jelenthetne a hónapok óta csalódott szurkolóknak.
A találkozót Szabó Zsolt vezeti, segítői Kelemen Attila és Horváth Zoltán lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!