Erdősi Bence közel a válogatotthoz


2014-05-30 09:57:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Erdősi Bence közel a válogatotthoz főképe
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Pápai Egyesített Labdarúgó Club 1998-as születésű játékosa, Erdősi Bence meghívót kapott az U-16-os labdarúgó magyar válogatott összetartására. A fiatal védő május 19. és 21. között Telkiben tölthetett három napot. Belvon Attila olyan labdarúgóknak is bizalmat szavazott – így Bencének is - akik az utóbbi hetekben hívták fel magukra a stáb figyelmét, és ezt megelőzően még nem játszottak nemzetközi meccset az együttesben. Bence öt edzésen vett részt, ezeken főként a középpályások forgását és a zónavédekezést gyakorolták.
- Hétfőn délelőtt a Magyar Labdarúgó-szövetség központjában találkoztunk, onnan busszal mentünk Telkibe – idézte fel az indulást a tehetséges labdarúgó – majd elkészítettük a szobabeosztásokat, a Győri ETO és a Ferencváros játékosával kerültem egy szobába. Délután már edzettünk is, kisebb játékokkal indult a hét. A keddi tréning után pihenő következett (uszoda, jakuzzi), majd a 30 fős keret kedd és szerda délután egymás között edzőmérkőzést játszott. A hangulat nagyon jó volt, mindenki nagyon közvetlen és kedves volt, kiváló társaság alakult ki. Annak ellenére, hogy sűrű volt ez a három nap, remekül éreztem magam. A szövetségi edző dicsérte a felépítésemet, emellett persze rávilágított arra is, hogy a jövőben mit kell fejlesztenem. Ami a jövőt illeti, a mester azt mondta, mindenkit meg fog nézni élesben, rotálni fogja a játékosokat, szóval bízom benne, hogy nekem is helyem lesz a csapatban.

Az edzőtáborozás kerete:

Kapusok:
Demjén Patrik (MTK)
Balogh Péter (PFLA)
Szalai Alex (UTE)

Védők:
Erdősi Bence (Pápa)
Tóth Bence (Győri ETO)
Szalai Attila (Sk Rapid Wien)
Nagy Zsombor (MTK)
Gergényi Bence (Honvéd MFA)
Kretz Bálint (Illés Akadémia)
Patik Márton Zsolt (RB Salzburg)
Tóth Dávid (Győri ETO)
Szalai András (MTK)
Czeglédy Levente (SZTK)

Középpályások:
Fazekas Máté (DVTK)
Molnár Péter (FTC)
Koncsag Martin (Győri ETO)
Fodor Dániel (Győri ETO)
Tömösvári Bálint (Honvéd MFA)
Szőke Dániel László (Illés Akadémia)
Cseszlai Bence (MTK)
Vogyicska Bálint (MTK)
Tajti Mátyás (PFLA)
Takács Ronald (DVSC)
Szabó Bence (PFLA)

Támadók:
Lassú Zsombor (MTK)
Kerekes Krisztián (DVSC)
Bíró Bence (Honvéd MFA)
Dragóner Filip (FTC)
Herjeczki Kristóf (Honvéd MFA)
Kovács Dávid (Vasas Kubala Akadémia)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!