Szórakozóhelyi szarka


2014-05-28 10:45:13  | cikk:  | 


Egy pápai szórakozóhely két vendégét is meg akarta károsítani az a dudari férfi, akit az ott szolgálatot ellátó biztonsági őr tartott vissza május 24-én éjjel a rendőrök kiérkezéséig.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves H. Imrére a szórakozóhely egyik vendége figyelt fel éjjel 1 óra körül, amint egy női kabáttal a hóna alatt kívánt távozni a bárból. A gyanús férfit azonnal megmutatta a biztonsági őrnek, aki már csak az utcán érte utol az előle futva menekülő, majd eleső tolvajt. A nála talált női kabátot és az abba belecsavart női táskát – amelyben személyes iratok, lakáskulcs, bankkártya és egy fényképezőgép volt – a biztonsági őr visszaadta a jogos tulajdonosoknak.

A kiérkező járőrök H. Imrét előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A férfi tettét azzal indokolta, hogy jelenleg hajléktalan és a lopott holmik eladásából pápai szállásköltségét fedezte volna.

H. Imre ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Képek:

nincsenek képek