A 90. percben büntetővel kapott ki a Lombard


2014-05-23 18:47:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A 90. percben büntetővel kapott ki a Lombard főképe
A magyar válogatott Dánia elleni felkészülési mérkőzése miatt ezen a hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót az NB I-ben. A szünetet kihasználva a Lombard Pápa együttese a bajnoki címre még mindig esélyes Győri ETO otthonában játszott barátságos mérkőzést. A mieink a Szűcs – Tóth G., Struhar, Nagy T., Jagodics - Csizmadia – Király, Présinger, Tajthy – Radics, Horváth R. összetételben léptek pályára, hazai oldalon négyen-öten az első csapatból jutottak szóhoz, emellett több próbajátékost is tesztelt a győri szakmai stáb. Az ETO Park edzőpályáján lejátszott mérkőzésen bár mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, a Lombard kapufáig is eljutott, az első félidőben nem láthattak gólt a kilátogatók. A második játékrészben az U-21-es együttes tagjai Baldauf Konrád, Iványi Martin, Böröczky Bálint és Venczel Zoltán is pályára léptek, a játék képe nem sokat változott. Sokáig úgy tűnt nem születik találat, aztán a 90. percben egy oldalról belőtt labda Csizmadia kezén megpattant, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A tizenegyest Dudás lőtte a hálóba, ezzel az ETO megnyerte a találkozót. A Lombard Pápa az Újpest elleni záró fordulót május 31-én 16 órától játssza a Perutz Stadionban.

Győri ETO – Lombard Pápa 1-0 (0-0) Gsz.: Dudás

Nagy Mihály: Nagyon hasznos volt a mai találkozó, kifejezetten jól játszottunk, mutatja ezt az is, hogy az ETO alig tudott helyzetet kidolgozni. Voltak komoly lehetőségeink, kapufáig is eljutottunk, a második félidőben a fiatalok is jól szálltak be, nem volt velünk gond. Sajnálom, hogy egy szerencsétlen szituáció miatt veszítettünk, de az eredmény most nem volt fontos.

Lombard Pápa: Szűcs – Tóth G., Struhar, Nagy T., Jagodics - Csizmadia – Király (Venczel), Présinger (Böröczky), Tajthy (Baldauf)– Radics (Iványi), Horváth R.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!