Építik az expó standjait


2014-05-22 18:28:02  | cikk: mo  | 


Építik az expó standjait főképe
Épülnek a kiállítói standok, áll a rendezvénysátor, a Városgondnokság munkatársai elhelyezték a Gasztrofalu faházait és felállították a padokat. Nagy a készülődés a Sportcsarnok területén, hiszen a 18. Pápai Agrárexpo holnap 12 órakor nyitja meg kapuit.

Rádi Róbert, a Polgármesteri Kabinet vezetője elmondta, a regionális mezőgazdasági szakkiállítás és vásárt idén 15 százalékkal nagyobb területen rendezik be, hiszen 68 kiállító mutatja be termékeit, kínálja szolgáltatásait a három nap alatt. A kiállítók összetételét illetően igencsak változatos képet mutat az Agrárexpo. A tavalyihoz hasonló alapterületet foglalnak el a nagyméretű mezőgazdasági gépeket kiállító cégek, de jelentős mértékben megjelentek a helyi termékeket gyártó szervezetek, vállalkozások. A Polgármesteri Kabinet vezetője szerint ez azt jelzi, hogy a helyben készült termékekre egyre nagyobb igény mutatkozik.
- A kiállítók számának növekedését jelzi az is, hogy idén nem kapott külön standot Pápa városa, hanem a Pápai Hús 1913. Kft-vel közös kiállítóhelyen szerepel. Ismét elfogadták a meghívásunkat a kovásznai népművészek, akik szintén kézműves termékekkel jelennek meg az Agrárexpon. Természetesen itt lesz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amely az egyik legnagyobb standot igényelte, és a amely szakmai partnerünk volt a szakkiállítás szervezésében – fogalmazott Rádi Róbert.

A hétvégi rendezvényen nemcsak a szakmabeliek találhatják meg a számukra kellemes kikapcsolódást nyújtó programokat. A korábbi évekhez hasonlóan a szervezők idén is számos szórakoztató műsorral, rendezvénnyel várják a látogatókat. A részletes programot megtalálhatják Programajánló rovatunkban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!