Új játékosok a Lombard fedélzetén


2010-02-16 15:47:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új játékosok a Lombard fedélzetén főképe
A téli szünet alkalmával több labdarúgó is Pápára tette át székhelyét. A klub vezetése Davyd Abwoval és Fűzfa Gergellyel is szerződést kötött, előbbivel másfél éves, utóbbival három és fél éves kontraktust írtak alá. A napokban a kolumbiai Independiente együttesétől Cesar Quantanero is megérkezett Pápára és a hetet már Véber György irányítása alatt kezdte meg – tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól.

- Az együttműködési megállapodás keretében megérkezett a hátvéd Pápára, szó van a leigazolásáról, szerződést egyelőre nem kapott.

A Lombard hétvégi gyirmóti edzőmérkőzésén két alapember is megsérült, Nagy Sándorról és Bali Péterről van szó. Szemán György szerint a védőre vár hosszabb pihenő.

- Nagy Sándornak sajnos elszakadt a térdszalagja, rá műtét vár, Balinak pedig kifordult a bokája, neki 4-5 napos rehabilitációra van szüksége.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a pályák állapota miatt egy héttel elhalasztotta a rajtot, így a Lombard február 27-én kezdi meg a küzdelmeket a Hungária körúton, így a mieinknek jut ideje újabb edzőmérkőzésre, melynek szervezése folyamatban van – tudtuk meg a klubvezetőtől.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!