Lopások, rablások, csalások között - egy nyomozó mindennapjai a Kiliáni Beszélgetések mai összejövetelén


2014-05-21 10:51:48  | cikk: HuHa  | 


Izgalmas beszélgetésre számítanak a szervezők a ma 17 órakor kezdődő Kiliáni Beszélgetések című sorozat évadzáró rendezvényén. Az összejövetel vendége Nagy Ákos rendőr őrnagy lesz, a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.
Hogyan dolgoznak a nyomozók? Átélnek-e filmekből látott veszélyes és izgalmas helyzeteket? Milyen bűcselekményekkel találkoznak a pápai hétköznapokon? Hogyan éli meg a rendőr, mint ember a megismert, sokszor tragikus bűncselekményeket? Van-e lelke a bűnözőknek? Félhet-e egy nyomozó? 
Ilyen és ehhez hasonló kérdések is felmerülnek a mai beszélgetésen, melyen nemcsak a bűnügyesek munkájába kaphatnak betekintést a résztvevők, hanem egy sikeres fiatal rendőr életét is megismerhetik. 
A Szent József kápolnában 17 órakor tartandó beszélgetésre a szervezők minden érdeklődőt várnak, nemcsak a Kilián lakótelepről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!