Nagy Mihály: A játékvezető belenyúlt a meccsbe


2014-05-18 11:51:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy Mihály: A játékvezető belenyúlt a meccsbe főképe
Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a Lombard Pápa Pakson nagy pofonba szaladt bele. Az atomvárosiak négy góllal győzték le a mieinket, ráadásul Kulcsár Kornélt Vad II. István még az első félidőben kiállította. Nagy Mihály, megbízott vezetőedző a lefújás után annyit jegyzett meg, a játékvezető „elég rendesen" belenyúlt a piros lappal a meccsbe.
- Úgy láttam, lényegesen jobb képet mutattunk, mint legutóbb Kecskeméten. A kiállítás előtt nem volt különösebb problémánk, nem volt benne a mérkőzésben, hogy négy góllal kapunk ki. Nem értettem a játékvezető döntését, eleve foghíjasan álltunk fel, többen is kényszerből szerepeltek egyes posztokon, és ez így együtt már túl sok volt. A játékosok tették a dolgukat, de csak ennyire tellett – nyilatkozta Nagy Mihály, aki arról is szót ejtett, miért cserélte le már a 23. percben Király Botondot.
- Király Botondot öt éve nevelem, ezúttal azt kértem tőle, figyeljen jobban a védekezésre. Teátrális mozdulatokat tett, kifelé mutogatott, márpedig ez nem engedhető meg.
Csertői Aurél, a Paks trénere most nagyjából nyugodtan ülhette végig a találkozót. Pedig ez nem jellemző rá...
- Alighanem tudják rólam, meglehetősen vehemensen szoktam a mérkőzésen viselkedni, ám ezúttal végig kézben tartottuk a meccset. Persze voltak hibáink, de emellett jól is futballoztunk. Nem tudhatjuk, mi lett volna, ha egyenlő létszámban játsszuk le a meccset, de az az igazság, ez nem is érdekel. Kihasználtuk az emberfórt, számtalan helyzetet alakítottunk ki, és megérdemelten győztünk.
(Forrás: nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!