Az akarat hiányzott az U-21 sikeréhez


2014-05-16 18:48:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az akarat hiányzott az U-21 sikeréhez főképe
Szakadó esőben és nagy szélben játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a PELC U-21-es együttese. Marton Miklós tanítványai három hét után játszottak ismét tétmérkőzést, április 25-én Sopronban 2-1-es vereséget szenvedtek el, mellyel a nyolcadik helyről várták a kezdő sípszót, ellenfelük a hatodik pozíciót foglalta el. Mindkét együttes meglehetősen tartalékos összeállításban lépett pályára, a hazaiak mindössze három cserével, a vendégek csere nélkül készültek. Az előbb említett időjárás alaposan rányomta a bélyegét a találkozóra, ritkán jutottak el az ellenfél kapujáig a felek, annál is ritkábban kellett a kapusoknak játékba avatkozni. Gólnélküli első félidő után a második játékrész utolsó 25 percére sérülés miatt tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, sajnos a mieink ezt sem tudták kihasználni, így 0-0-s döntetlennel ért véget a találkozó.

Pápai ELC U-21 –Mosonmagyaróvár 0-0

Marton Miklós: Reálisnak mondható a döntetlen, voltak lehetőségeink, amiket nem tudtunk kihasználni, sajnos rosszul, kapkodva játszottunk, ugyanakkor hozzá kell tenni, az ellenfél bátran, jól védekezett. Ma is meghatározó játékosok hiányoztak, minden héten más-más összeállításban kell pályára küldenem a csapatot, így nehéz jó eredményt elérni. Ami a legjobban bosszantott, az az akarat hiánya, úgy látom egy-két játékos nem hajlandó végrehajtani az utasításaimat. Két hete nem játszottunk meccset, milyen játékos az, aki ennyi idő után a ma látott teljesítményt nyújtja? Fel kellett volna szántani a pályát, és nem pedig ezzel a mentalitással pályára lépni.

Pápai ELC: Gyimesi – Bognár, Böröczky, Ferencz, Iványi – Pődör, Horváth, Palkovics, Radics – Kálmán (’66 Kalmár), Nemes (’62 Szász)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!