Pápai labdarúgó is ott lesz az U-16-os válogatott összetartásán


2014-05-16 08:58:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Pápai labdarúgó is ott lesz az U-16-os válogatott összetartásán főképe
Május 13-án újabb komoly elismerés érte a Pápai Egyesített Labdarúgó Club-ot, ugyanis az egyesület saját nevelésű játékosa, Király Botond U-20-as szereplése után a klub U-18-as csapatában futballozó Erdősi Bence is meghívást kapott a korosztályos magyar labdarúgó válogatott összetartására. Az U-16-os behívó értelmében az 1998-as születésű védő május 19-21. között három napot tölthet el a telki edzőtáborban. A fiatal játékos kemény edzésekre számít, de biztos benne, hogy életre szóló élményben lesz része, természetesen öröme akkor lenne teljes, ha az összetartás után a válogatottba is meghívót kapna.
- Nagy Mihály, a PELC szakmai igazgatója korábban már jelezte, hogy Mihalecz István szövetségi edző Pápára látogat, és megtekinti az MTK elleni meccsemet az U-18-as csapatban – emlékezett vissza Bence - ez így is történt. A következő héten a Ferencváros ellen is kíváncsiak voltak rám, ám ezt a találkozót sajnos sérülés miatt ki kellett hagynom. Emiatt nem is számítottam a meghívóra, egy hónappal később aztán kellemes meglepetésként ért a hír, miszerint részt vehetek a válogatott összetartásán. A Magyar Labdarúgó Szövetség küldött egy előre megtervezett időbeosztást, amiben az szerepelt, hogy öt edzésen vehetek részt. A telki edzőtáborban nem lesz ismeretlen a társaság, hiszen a keretbe behívott játékosokkal csapattársként vagy ellenfélként már játszottam. Mivel bal oldali belső védő vagyok, arra számítok, hogy elsősorban a védekezés lesz a feladatom, de természetesen a támadások felépítését is segítenem kell majd. Kemény három napra számítok, de biztosan nagy élmény lesz.
Erdősi Bence az U-17-es csapatban idén 15 mérkőzésen lépett pályára, ezeken két gólt szerzett, az U-18-as bajnokságban 18 alkalommal jutott szóhoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!