Ma éjfélig lehet jelentkezni


2010-02-15 19:37:28  | cikk: Tóth Tamara  | 


Ma éjfélkor véget ér a felvételi eljárás jelentkezési időszaka: aki szeptemberben induló képzésen szeretne továbbtanulni, 2010. február 15-ig nyújthatja be a jelentkezését. Aki hibátlanul és kényelmesen szeretné ezt megtenni, válassza a www.felvi.hu oldalról elérhető e-felvételit!
Az elektronikus felvételi a felsőoktatási jelentkezés online változata, amelynek egyik előnye, hogy nem engedi a hibás űrlapkitöltést. Az elektronikus jelentkezést a Felvin való regisztráció után lehet igénybe venni, a felületen pedig különböző súgók, útmutatók, üzenetek, keresők támogatják a jelentkezőt az űrlapok kitöltésében. Így otthonról, postai sorban állás nélkül, kényelmesen intézhető a felsőoktatási jelentkezés.
A tavaly decemberben megjelent Felsőoktatási felvételi tájékoztató – 2010. szeptemberben induló képzések ÉRETTSÉGIZETTEKNEK és a Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója – 2010. szeptemberben induló képzések DIPLOMÁSOKNAK című kötetekben, valamint a január végén megjelent hivatalos kiegészítésben tették közzé a felsőoktatási intézmények az ősszel indul alap-, egységes, osztatlan és mesterképzéseiket, valamint felsőfokú szakképzéseiket. A jelentkezés határideje 2010. február 15. éjfél.
Az elektronikusan jelentkezőknek ezt követően legkésőbb február 23-ig hitelesíteniük kell jelentkezésüket. Ezt a felületről kinyomtatható hitelesítő adatlap Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre történő visszaküldésével vagy elektronikusan, az Ügyfélkapun keresztül lehet megtenni (az Ügyfélkapu használatához egyszeri, okmányirodában tett regisztráció szükséges).

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!