Bébiétel-osztás volt ma a Juhar utcában


2014-05-13 18:58:12  | cikk: mo  | 


Bébiétel-osztás volt ma a Juhar utcában főképe
Méretes bébiétel-csomagokat vehettek át a kisgyermekes családok ma a Juhar utcában. A 3 db tejbegrízt, 4 csomag 4 darabos gyümölcsjoghurtot, 2 db főzeléket, egy karton 6 darabos babakekszet tartalmazó csomagokat a mai nap folyamán osztották szét az Egyesített Szociális Intézmények Családsegítés munkatársai és önkéntesei. Maródiné Győrffy Viktória elmondta, a Teuton Lovagrend legutóbbi adományának köszönhetően részesülhettek a családok a babaélelmiszerekből. A vezető családgondozó hozzátette, ezúttal nem határoztak meg rászorultsági kategóriákat. Bárki részesülhetett az adományból, aki pápai lakcímmel rendelkező, 10 hónap és 2 év közötti gyermeket nevel. Az ESZI munkatársa tájékoztatott arról is, körülbelül 300 gyermek érintett az adományosztásban, így a maradék bébiételt a pápai bölcsődék között osztják szét.

A Teuton Lovagrend jóvoltából tavaly három alkalommal érkezett bébiétel-szállítmány a városba. A tavaszi időszakban lezajlott városi osztás alkalmával közel 430 gyermeket tudtak támogatni, míg a téli adományból még karácsony előtt a bölcsődék részesültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!