Nagy Mihály: Gyengén, visszafogottan játszottunk


2014-05-11 14:42:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Nagy Mihály: Gyengén, visszafogottan játszottunk főképe
A kedden edzőváltáson átesett Lombard Pápa az OTP Bank Liga 28. fordulójában egygólos vereséget szenvedett Kecskeméten. A találkozó egyetlen találata a harmadik percben esett, ekkor Jagodics buktatta a tizenhatoson belülre betörő Bebeto-t, Becséri játékvezető pedig a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Szavics értékesítette. A lefújást követően Nagy Mihály, a Lombard megbízott vezetőedzője a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, megérdemelten nyert a Kecskemét, bár kis szerencsével egyenlíthettek volna.

Nagy Mihály: Megérdemelten nyert a Kecskemét. Jól használta ki, hogy középpályásaink védekezése nem volt megfelelő a találkozó elején. Jobban játszottak nálunk a hazaiak, ezt el kell ismerni. Hogy néhányan nagyon gyenge teljesítménnyel rukkoltak ki? Az enyhe kifejezés… Néhány játékos hosszú kihagyás után tért vissza, a meleg sem tett jót nekik, de ilyen gyengén, visszafogottan akkor sem lenne szabad játszani egy NB I-es mérkőzésen. Azért azt hozzátenném, hogy a második félidőre váltottunk, de a kiállítással minden felborult, amit a második negyvenöt percre terveztünk. A végén volt egy-két lehetőségünk, ha kis szerencsénk van, egyenlíthettünk volna. A tizenegyesről nem akarok beszélni, szeretném videón visszanézni a szituációt. Az viszont tény, hogy a játékvezető rengeteg sárga lapot osztott ki nekünk indokolatlanul.

Bekő Balázs: Azt kértem játékosaimtól, hogy agresszívan kezdjünk, ez megadja a kellő alapot. Ez sikerült is, hamar megszereztük a vezetést, és a mérkőzés nagy részében az történt a pályán, amit mi akartunk. Azért nem lett nagyobb a különbség, mert rengeteg olyan megoldás volt a játékunkban, ami nem tette lehetővé, hogy a támadások befejezése sikeres legyen. A Pápa lezárta a területeket, igaz, így is volt bőven lehetőségünk. Sajnos sokan dekoncentráltan játszottak. Jó irányban indultunk el a tavasszal, és bár az utóbbi két mérkőzésen nemigen találtuk magunkat, ezúttal ismét masszívak voltunk. De még bátrabban, eredményesebben kell futballoznunk. Ezt a játékot gólra játsszák. Nekem ez hiányzik!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!