Atlétika: Többpróba diákolimpia


2014-05-09 10:13:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétika: Többpróba diákolimpia főképe
A Munkácsy Sporttelepén rendezték meg két versenynapon a II.-III.-IV. korcsoportos tanulók részére a többpróba bajnokságot, melynek célja a versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a bajnoki címek eldöntése volt. A résztvevők között egyéni és csapatbajnokságot is hirdettek, korosztálytól függően távolugrás, kislabda dobás, 60, 100, 300, 600, 800, 1500 méteres síkfutás és 4x100, 4x600 és 4x1000 méteres váltófutás, valamint súlylökés szerepelt a versenyszámok között. A legkisebbeknél hat iskola nevezett a küzdelmekbe, a fiúknál és a lányoknál is a Munkácsy végzett az élen, egyéniben Horváth Virág és Dreisziger Áron utasított mindenkit maga mögé. A harmadik korcsoportban szintén hat nevező volt, a lányoknál a Weöres, a fiúknál Lovászpatona nyerte a versengést. Egyéniben Györkös Hanna (Weöres) és Dudás Krisztián (Lovászpatona) nyakába került aranyérem. A legnagyobbaknál a lányok mezőnyében a Weöres, a fiúknál az Erkel nyerte a csapatversenyt, egyéni eredményekben Marton Viktória (Weöres) és Regovics Roland (Munkácsy) teljesített a legjobban. A diákolimpia legjobbjai a megyei megmérettetésen folytathatják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!