Kattani Kupa


2014-05-09 09:28:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kattani Kupa  főképe
Immár kilencedik alkalommal rendezte meg a PSE sakk szakosztálya az egyik belvárosi ételbárral közösen a Kattani-kupát. Még 2006-ra nyúlik vissza az első verseny, melyet hosszú szünet után indítottak újra két éve. Kiss Csaba szakosztályvezető tájékoztatása szerint 28 induló jött össze, örömteli volt, hogy ifik is eljöttek, sőt közülük többen nagyon is jól szerepeltek.
- Kiemelném Margl Rolandot, a PSE legnagyobb reménységét, aki a második helyen futott be, illetve Czemmel Dánielt, aki négy pontot gyűjtve hetedik lett egy nagyrészt felnőttekből álló mezőnyben. A versenyt Lejer Sándor nyerte Devecserből, jómagam a harmadik helyet szereztem meg. Örömteli volt látni, hogy Pétről, Veszprémből, Devecserből, Nemesgörzsönyből, Pápateszérről, Sokorópátkáról is jöttek játékosok, bár én hiányoltam az ajkai és zirci illetve a többi nemesgörzsönyi játékost, akik korábban már részt vettek ezen a versenyen.

A következő Kattani-kupa várhatóan szeptemberben lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!