Megtartotta első edzését Nagy Mihály


2014-05-08 10:59:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megtartotta első edzését Nagy Mihály főképe
Május 6-án a Lombard Pápa hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tóth Bálintot megbízott edzőként Nagy Mihály utánpótlás szakmai igazgató, Pro licence-s edző váltja a kispadon. Miután Tóth Bálint és Doma Ernő elköszönt a csapattól, Nagy Mihály szerda délután meg is tartotta első edzését a keretnek, a megbízott vezetőedző úgy nyilatkozott, teljesen meglepte a felkérés, semmi előjelét nem látta kinevezésének.
- Bíró Bálint sportigazgatóval kedden egyeztettünk, mert egy tehetséges játékost szeretnék az egyik utánpótlás csapathoz leigazolni. Miután ez megtörtént egy négyszemközti beszélgetésen közölte velem, hogy az a döntés született, hogy a hátralévő három fordulóban én irányítom az első csapatot. Tulajdonképpen nem felkérés volt, és nem azt kérdezték, hogy vállalom-e a feladatot, hanem közölték, hogy a hátralévő egy hónapban az utánpótlás mellett ez lesz a plusz feladatom. Egy NB I-es csapatnak elindítani a dolgait, felkészülni az edzésekre, a hátralévő mérkőzésekre nem könnyű, így a megbeszélés után rögtön hozzáfogtam a munkához, sokat nem aludtam az éjszaka. Hetek óta nagyon sok kedvetlen arcot látok a klubházban, nagyon bízom benne, hogy ez eltűnik. Azt a felkérést kaptam a vezetőktől, hogy az elkövetkezendő időszakban azokra a labdarúgókra alapozzunk, akikben van annyi motiváció, hogy sikerrel tudják megvívni a meccseket. A korosztályos válogatottaink biztos több lehetőséget kapnak majd, számítok azokra is, akik meg akarják mutatni magukat és be akarják bizonyítani, hogy igenis van helyük ennél a csapatnál. A legfontosabb feladatom most az, hogy megtaláljam azokat, akik a hétvégi, Kecskemét elleni mérkőzést tisztességesen végig tudják hajtani, sok a sérültünk, van eltiltott játékos is, a negatívumok ellenére amit lehet, megteszünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!