Németh Milán számára véget ért az idény


2014-05-06 10:39:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Németh Milán számára véget ért az idény főképe
A vasárnapi Lombard Pápa – Debrecen bajnoki labdarúgó mérkőzés 81. percében megsérült Németh Milán, a hazaiak védője. Mivel több cseréje már nem maradt Tóth Bálintnak, a mieink kilenc emberrel fejezték be az 5-1-re végződő mérkőzést. A fiatal labdarúgónál az elsődleges vizsgálatok bokaszalag-szakadást állapítottak meg, majd a mérkőzést követően kórházba szállították. Szerencsére a röntgen sem szakadást, sem törést nem mutatott ki, így a játékosnak nem kell hónapokat kihagynia, az azonban biztos, hogy idén már nem tud pályára lépni. A mai nap folyamán a bekket dr. Mohácsi János sportorvostan szakorvos is megvizsgálja, aki az MRI (mágneses rezonanciás képalkotás) vizsgálat után állítja fel a pontos diagnózist.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!