Újabb nehéz meccs vár a Lombard Pápára


2014-05-03 17:57:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb nehéz meccs vár a Lombard Pápára főképe
Az NB I-es labdarúgó bajnokság éllovasa lép pályára vasárnap 18:30-tól a Perutz Stadionban. A Debrecen a Győri ETO-val fordulók óta kemény harcot vív a bajnoki címért, így Kondás Elemér csapata három pontért utazik Pápára. A Loki az Oláh Gábor utcai stadion búcsúmeccsén 5-0-s győzelmet aratott, lezárva ezzel egy hárommeccses nyeretlenségi szériát. A Lombard nincs túl jó formában, idén mindössze a Pécs elleni bajnokit tudta megnyerni, Tóth Bálint alakulata három forduló óta nyeretlen, utóbbi két meccsét – a Győr és az MTK ellen – egyaránt elveszítette. Ősszel Debrecenben bravúros döntetlent ért el a Lombard, Kenesei és Orosz góljával az utolsó percekben egyenlítettek. Tóth Bálint szerint ebből is erőt lehet meríteni a vasárnapi bajnokira.
- Hazai pályán a mi erősségünk mindenképpen az, hogy van tartása a csapatomnak – hangsúlyozta a lombardfcpapa.hu-nak Tóth Bálint -, a hozzáállásuk is jó a srácoknak, és itthoni környezetben meg mernek olyan dolgokat is csinálni, amelyet idegenben esetlegesen nem. A listavezető Debrecennek nem igazán van gyenge pontja, túl kell küzdeni, túl kell játszani őket ahhoz, hogy nyerni tudjunk vagy döntetlen sikerüljön elérni ellenük vasárnap.
A Lombard Pápával kapcsolatos hír, hogy Tajthy Tamás keze eltört, karja a műtétet követően gipszben van, Lazar Arsic izomsérüléssel bajlódik és Nagy Tamás is egész héten megfázással küszködött. Ahogy arról korábban beszámoltunk, családbarát meccs lesz a Loki elleni párharc, melynek keretén belül ha egy felnőtt és családtag gyermek együtt érkezik a mérkőzésre tombolajegyet kapnak, mellyel egy kis szerencsével egy 250.000 forint értékű wellness családi hétvégét nyerhetnek. A mérkőzés szünetében pedig értékes nyereményekért tizenegyes rúgó versenyt is rendeznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!