PVCNÖ: Sikeres volt a nemzetiségi kulturális est


2014-04-30 13:54:08  | cikk: mo  | 


Összeült ma délután a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (PVCNÖ) testülete. A Kozák János vezette képviselő-testület elfogadta a PVCNÖ 2013. évi gazdálkodásáról szóló beszámolót, majd tárgyaltak a március végén lebonyolított Cigány kulturális estről. A pályázati forrásból megvalósított program sikeresen lezajlott – tájékoztatott Kozák János. A nemzetiségi kulturális est lebonyolítására 180 ezer forintot nyert el a PVCNÖ. Az elnök köszönetét fejezte ki a képviselő-testület tagjainak a programon történő aktív részvételért. A Cigány kulturális esten több együttes lépett színpadra, köztük autentikus zenét játszó művészeti csoportok emelték a rendezvény színvonalát. A közel 300 fővel lezajlott programot az Acsády Ignác Szakképző Iskola ebédlőjében rendezték meg – derült ki az ülésen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!