Tóth Bálint: Ezt a középszert nem veszi be a gyomrom


2014-04-29 09:49:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Tóth Bálint: Ezt a középszert nem veszi be a gyomrom főképe
A szombaton elszenvedett MTK elleni vereség (2-0) utáni sajtótájékoztatón Tóth Bálint rendkívül kritikusan fogalmazott csapata teljesítményével kapcsolatban. A mester úgy vélekedett, azon a mérkőzésen csak papíron volt az ő csapata a Lombard Pápa.
- Amit a pályán bemutattak a játékosaim, minősíthetetlennek tartom, és nem is szeretnék több szót vesztegetni rá. Nem szeretnék bővebben beszélni róla, mert nem akarok senkit sem megbántani. Legyen elég annyi, hogy a futballt egyebek mellett pénzért is játsszák. Ma egyszerűen csak edzőmeccset játszott velünk az MTK, nincs miről beszélni – fogalmazott szombaton Tóth Bálint. A vezetőedző néhány nappal a nyilatkozat után azt mondta, játékosai többségének semmi sem jó.
- Nem arra céloztam, hogy nem kaptunk fizetést és prémiumot, mert a klub nem tartozik – fogalmazott Tóth Bálint az nso.hu-nak. Arra gondoltam, hogy a játékosok pénzért játszanak, ezért a munkáért kapják a fizetésüket. De a játékosoknak semmi sem jó. Ha pénzt kapnak, elkényelmesednek, ha nem, akkor meg nyilván az a probléma. Persze nem a profikra, Szűcs Lajosra vagy Kenesei Krisztiánra gondolok, hanem azokra, akik már azt hiszik, semmi gond, már úgyis benn maradtunk, jó a középszer. Ezt viszont nem szeretem, egyszerűen nem fogadja be a gyomrom. A futballisták tudásuk negyven százalékát nyújtották az MTK ellen, ez rendkívül kevés. A dorgálást már a félidőben megkapták. Meghallgatták, kimentek a pályára, s tovább erőlködtek... A Bayern München vagy a Real Madrid játékosai „halálra” keresik magukat, három élet sem lenne elég arra, hogy elköltsék a pénzüket, mégis mindig magas szinten teljesítenek – folytatta a vezetőedző. – Az a jó futballista, aki nem Trabanttal, hanem Mercedesszel akar járni. Persze akadnak ilyenek nálunk is, de melléjük olyanok szegődnek, akik nem jó mentalitásúak. Említhetném a kiválasztást, nemcsak az a lényeg, hogy valaki száznyolcvanat tudjon dekázni, hanem az is, hogy a srác milyen hozzáállású és mit hozott otthonról. Ezért bosszantó, hogy ha mindenki megkapja a pénzét a klubnál, most éppen mi lehet a játékosok baja, mit tudnak mondani erre a pocsék teljesítményre. Budapesten nem fújt a szél, mert Pápán ahhoz szoktak? Kedden találkozunk, kiderül..."

A Lombardra ismét nehéz feladat vár, hiszen május 4-én 18:30-tól a Debrecen érkezik a Perutz Stadionba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!