Ceruzavégen a helyi média szereplői


2014-04-26 11:00:38  | cikk: mo  | 


Ceruzavégen a helyi média szereplői főképe
A Pápa Városi Televízió munkatársainak rajzolásával tovább folytatják alkotó tevékenységüket a 12-es színkör tagjai. A sportolók, művészek, közéleti szereplők után néhány hónapja a helyi média szereplőit vetik papírra az alkotók. A modellek között szerepelt már a televízió főszerkesztője, műsorvezetői, most pedig Horváth Andrea tett eleget a felkérésnek. A városi televízió szerkesztő-riportere régóta oszlopos tagja a szerkesztőségnek, a nézők számos kulturális műsorból ismerhetik Andit. Bársonyos hangját főként a Végre péntek című magazinműsor összeállításaiban hallhatják, de több állandó műsor köthető a nevéhez.

Horváth Andi elmondta, nagyon jól érezte magát ebben a szűk két órában, egyáltalán nem volt fárasztó számára.
- Már 12 éve működik a 12-es színkör és azóta rendszeresen forgatok a programjaikról, összejöveteleikről. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a ceruzájuk alá kerülök, de nagyon örülök, hogy így alakult. Nagyon nagyra tartom a színkör tagjait, egyrészt azért, mert én egy pálcikaemberkénél többet nem tudnék rajzolni, másrészt pedig tiszteletre méltó, hogy ezzel töltik a szabadidejüket. És összeállítanak egy olyan arcképcsarnokot, ami – ha nem is a teljesség igényével, de – egy villanás a város életéből.

Borbély Lajos elmondta, május utolsó szombatjával vége az évadnak, de nyáron sem áll meg a munka, hiszen a művésztelepek alkalmával is nyílik lehetőség a portrérajzolásra. A színkör vezetője hozzátette, a csaknem 100 portrét számláló arcképcsarnok várhatóan év végére kiteljesedik. Ősszel még az írott sajtó munkatársait kapják ceruzavégre, s utána már csak helyszínt kell keresni a nagyszabású kiállításnak – derült ki a programon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!