Közel a 9. helyhez a Bakonyerdő Pápa


2014-04-23 10:28:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel a 9. helyhez a Bakonyerdő Pápa főképe
Az országos serdülő bajnokság alsóházának 9-12.helyéért játszik hétről-hétre a Bakonyerdő Pápa gárdája. A kvartettben Ajka, Százhalombatta és Szentgotthárd is szerepel, akikkel oda-visszavágós rendszerben mérkőznek meg. Kapcsándi Zsolt csapata az alapszakaszban is ért már el szép eredményeket, ahogy azonban a rájátszásban szerepelnek, az talán még az edző várakozásait is felülmúlja. Az Ajka elleni hazai győzelem (30-22) után idegenben Százhalombattát is legyőzték (21-24). Ennél is nagyobb bravúrnak számított a veretlen Szentgotthárd két vállra fektetése (17-16). Április elején az ajkaiak idén már másodszor nem tudták megnehezíteni a pápaiak dolgát (21-29), ami azt jelentette, hogy négy meccs óta veretlenek voltak a fiatalok. Makulátlan mérlegüket a Százhalombatta ellen is szerették volna megőrizni, erre meg is volt minden esély, hiszen a legerősebb összeállításban vágtak neki az első félidőnek, mely nem hozott sok gólt, 8-4-re így is a házigazdák vezettek. A folytatásban sem engedte ki az irányítást a Bakonyerdő és jó kapusteljesítménnyel, hatékony támadójátékkal a lefújásig megőrizte négygólos előnyét.

Bakonyerdő Pápa – Százhalombatta 18-14 (8-4)

Kapcsándi Zsolt: Hoztuk a kötelezőt, ezidáig éles, ki-ki meccsek zajlottak a Százhalombatta ellen, mára sikerült föléjük nőnünk. Egy az egyben uraltuk a meccset, mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani és csak az volt a kérdés, mennyi lesz a két csapat közötti differencia. Gratulálok mindenkinek, megint jól látszott a csapategység, bízom benne, hogy Szentgotthárd ellen is megőrizzük 100 százalékos mérlegünket.

Pápai gólszerzők:
Sipőcz Milán 7
Varga Bálint 5
Áldozó Soma 2
Horváth Martin 1
Tóth Dávid 1
Ábrahám Máté 1
Palágyi Ákos 1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!