Három hazai PELC siker a hétközi fordulóban


2014-04-22 20:53:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három hazai PELC siker a hétközi fordulóban főképe
A tavaszi szünet utolsó napját kihasználva négy utánpótlás korosztályban is hazai fordulót rendeztek. Kezdésként múlt szerdai fiaskóját igyekezett kijavítani U-21-es együttesünk, akkor a ZTE 2-0-val elvitte a pontokat Pápáról. A mieink a már az NB I-ben is bemutatkozott Jagodics Bencével, Király Botonddal és a Ligakupában pályára lépő Baldauf Konráddal a soraiban 2-0-s félidő után 6-1-re ütötték ki az Andráshidát, Király mesterhármast jegyzett a hajrára megfogyatkozó vendégek ellen.

PELC U-21- Andráshida 6-1 (Gsz.: Iványi, Király 3, Radics, Baldauf)

PELC U-21: Gyimesi – Jagodics, Böröczky, Horváth, Badics (’83 Bognár) – Pődör, Király, Iványi, Palkovics (’82 Kálmán) – Radics, Baldauf

Az U-17-es alakulat az elmúlt héten szintén vereséggel vonult az öltözőbe, a 11. helyezett Andráshida ellen az U-21-es csapathoz hasonlóan szerette volna javítani múlt heti botlását. Ez sikerült is, hiszen meggyőző játékkal – Mórocz Barnabás mesterhármasával sima sikert ünnepelhettek.

PELC U-17- Andráshida 4-0 (Gsz.: Mórocz 3, Kovács)

PELC U-17: Szigeti – Barcsa (’82 Mogyorósi), Müller, Erdősi, Varga (’81 Sipos)– Mórocz, Pintér, Pető, Schilde Máté (’46 Boros) – Kovács (’78 Schilde Márk), Laki (’46 Kőhalmi)

Az U-15-ös csapatnak sikerült kijavítani két héttel ezelőtti és múlt heti botlását, akkor a Veszprémmel és a Balatonfüreddel is megosztoztak a pontokon, Forsthoffer Tibor csapata 2-0-s félidő után magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott, így továbbra is versenyben vannak a dobogóért.

PELC U-15- Üstökös FC Győr 4-0 (Gsz.: Benecz, Szabó, Balogh 2)

PELC U-15: Osvald (’63 Csonka) – Hujter (’43 Farkas), Tibold, Böröczky, Tauber – Szabó, Nagy, Bánhalmi (’53 Koch), Balogh – Benecz, Szabó

U-14-es együttesünk tavaszi teljesítményére nem lehet panasz, hiszen idén még nem találtak legyőzőre, az Ajka elleni döntetlen után a Mosonmagyaróvárnak, a Veszprémnek és a Balatonfürednek sem kegyelmeztek. Az Üstökös ellen már a mérkőzés elején, a hatodik percben egy indítás után Kónya emelte át a labdát Osvald felett, és később hiába alakított ki számos gólszerzési lehetőséget a Pápa, 0-1 maradt az eredmény.

PELC U-14- Üstökös FC Győr 0-1 (Gsz.: Kónya)

PELC U-14: Osvald – Szabó, Horváth, Kolozsvári (’41 Fribék), Bognár – Gulyás, Hanania, Őri, Molnár (’68 Tóth) – Pintér, Kolozsvári

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!