Lombard: Szerződést bontottak a védővel


2014-04-22 09:06:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Szerződést bontottak a védővel főképe
A közelmúltban közös megegyezéssel elváltak a Lombard Pápa és Dlusztus András útjai. Korábban még arról lehetett olvasni, hogy a lengyel első osztályú Zawisza Bydgoszcz csapatánál folytatja karrierjét a játékos, ám egy térdoperáció végül külföldre szerződésében és abban is megakadályozta, hogy ősszel a Lombard rendelkezésére állhasson. Sőt március 11-én az MLSZ fegyelmi bizottsága a védővel szembeni tartozása miatt kizárta az átigazolásból a csapatot. A rangadó.hu-nak a labdarúgó menedzsere megerősítette a szerződésbontást.
- Dlusztus András közös megegyezéssel szerződést bontott Pápán, az elválás korrekt módon történt, az anyagiakat rendezték a felek – mondta Illés Zoltán. Jobbnak láttuk most felbontani a nyáron egyébként is lejáró szerződést. András a sérülése után 80 százalékos állapotban van, a rehabilitációs munka a győri Nagy Sándor segítségével menetrendszerűen zajlik. A székesfehérvári Majzik Ernő, illetve az MR-vizsgálat után egy budapesti orvos is kijelentette, hogy a térde egészséges, terhelhető, csak az izomzatát kell megfelelő állapotba hozni, hogy teljesen alkalmas legyen a játékra, tehát a következő szezont egészségesen várja.

Dlusztus András utoljára 2013. június 2-án húzta magára a Lombard Pápa mezét.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!