Bajnoki döntőt játszik az ETO a Perutzban


2014-04-18 13:51:48  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Bajnoki döntőt játszik az ETO a Perutzban főképe
Múlt heti Kecskemét elleni sikerével és a Debrecen idei harmadik vereségével továbbra is versenyben van a bajnoki címért a Győri ETO gárdája. Horváth Ferenc csapata szombaton 14 órától az OTP Bank Liga 25. fordulójában Pápán igyekszik újabb lépést tenni a bajnoki cím felé. A győriek hangsúlyozzák, nekik mostantól minden mérkőzés döntővel ér fel, a címvédéshez több pontot nem hullajthatnak el, gy Pápára is három pontért utaznak. Természetesen a mieink nem az áldozati bárány szerepére készülnek, ráadásul fordulóról fordulóra egyre jobban és eredményesebben játszanak, jó példa erre a legutóbbi Videoton elleni produkció. További pozitívum, hogy Orosz Márk kivételével mindenki hadra fogható, Griffiths is letöltötte eltiltását, így Tóth Bálint szinte a legerősebb összeállítását küldheti pályára. Csizmadia Csaba, a pápaiak védője úgy nyilatkozott a hivatalos honlapnak, képesek legyőzni a győrieket.
- Nekünk is rendben van az önbizalmunk, hiszen az elmúlt két mérkőzésünkön négy pontot szereztünk, ráadásul az ETO ellen hazai pályán, a Perutz Stadionban játszunk majd. Azt gondolom, hogy a csapatom mindent meg fog tenni azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk a szomszédváriak ellen. Egyébként inkább az utóbbiban bízom, azaz szombaton délután mindenképpen győzelmet szeretnénk elérni.
A klub tájékoztatatása szerint a két nyugat-dunántúli együttes összecsapására elővételben is meg lehet vásárolni a belépőjegyet, a felnőttek 1500 forintért, a nyugdíjasok, diákok 1300 forintért tekinthetik meg az összecsapást, a vendégjegy 1400 forint, a 14 év alatti hazai szurkolók ingyenesen juthatnak be a stadionba. A Perutz Stadion pénztárainak nyitvatartási ideje az alábbiak szerint alakul:
Április 18. (péntek) 14-17 óráig
Április 19. (szombat) 9 órától folyamatosan

A derbit Iványi Zoltán vezeti, segítői Buzás Balázs és Viszokai László lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!