A húsvétra készültek az alsós erkelesek


2014-04-15 08:38:32  | cikk: Babos Petra  | 


A húsvétra készültek az alsós erkelesek főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában minden évszakban tartanak egy-egy projektnapot az alsósoknak. A tegnapi nap a tavasz jegyében telt, s készültek délután a közelgő húsvétra.
A projektnap keretében a Bab Színház tolmácsolásában a Mosoly órája című vidám műsort láthatták a gyerekek M. Varga Veronika és Csukárdi Sándor közreműködésével. A diákoknak nagyon tetszett a darab, megalapozta hangulatukat a további programokra.
Ezt követően a termek kézműves műhelyekké alakultak, s mindenhol más és más dekorációt készíthettek az ügyes kezű diákok.
Kindertné Surányi Lívia szervező elmondta, az előző projektnap télen, karácsony előtt volt, ami fantasztikusan sikerült. Most a húsvéti szokásokról a könyvári órákon kaptak képet a tanulók. A gyerekek fakanál-nyuszit, pompom nyulat, tojástartót, ablakdíszt és kopogtatót készítettek a jó hangulatú program során.
A soron következő projektnap ősszel lesz, akkor a népszokásokkal ismerkednek a tanulók.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!