Nyusziváró délután a színházban


2014-04-13 11:27:17  | cikk: Babos Petra  | 


Nyusziváró délután a színházban főképe
A húsvéthoz közeledve a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a hagyományokhoz hűen idén is megszervezte a családi hétvégét a színházépületben.  A Nyusziváró játszóházban kicsik és nagyok egyaránt barkácsolhattak, készíthettek díszeket.
Az ügyes kezű gyerekek tojást festhettek, viaszolhattak, karcolhattak, húsvéti dekorációkat készíthettek szalmából.
A kuktaképző idén is meglepte a résztvevőket, finom és egészséges húsvéti falatokkal.
- A jó hangulatú program zárásaként a színpadon a győri Holle Anyó Színház Csipkerózsika című zenés, interaktív mesejátékát nézhették meg a gyerekek - tájékoztatta hírportálunkat Bognárné Novák Ilona művelődésszervező.
Papp Kitti Evelin 7 éves kislány szüleivel látogatott el a családi programra, hiszen minden évben eljönnek a JMSZK rendezvényére. Kitti nagyon várja a nyuszit, már feldíszítette a házat nagymamájával, s itt még készített egy mutatós ajtódíszt is.
A tavaszi szünetben pedig ismét kirándulásra invitálják az érdeklődőket, ezúttal az úticél a Krisna-völgy lesz. A program április 17-én, csütörtökön lesz, melyre várják a jelentkezőket. További információ Bognárné Novák Ilonától kérhető a 89-324-424 vagy a 20-288-4951-es telefonszámon.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!