Húsvéti játszóház a PÁNKE szervezésében


2014-04-12 16:26:29  | cikk: mo  | 


Húsvéti játszóház a PÁNKE szervezésében főképe
Jelmezverseny, húsvéti játszóház, kézműves foglalkozás, arcfestés és lufihajtogató bohóc várta a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesületének családi napjára érkezőket ma délután. A PÁNKE egy sikeres pályázat nyomán valósította meg húsvéti programját, mely ezúttal kifejezetten a gyermekeknek ígért hasznos és vidám időtöltést – fogalmazott Krasztel Lászlóné, az egyesület elnöke.

A PÁNKE minden évben nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyermekekhez és a családokhoz köthető fontos ünnepeket, jeles napokat közös program keretében ünnepelje. Rendezvényeik egyre több érdeklődőt vonazanak, sőt számos fiatal vállal önkéntes feladatokat a programok lebonyolítása terén. Krasztel Lászlóné kiemelte, szeretnének minél több önkéntest foglalkoztatni, bíznak benne, hogy egyre több diák kap kedvet a PÁNKE rendezvényein való részvételhez és az ott végzett önkéntes munkához.

Süle Laura szívesen vesz részt a PÁNKE rendezvényein. A Pápai Gazdasági Szakközépiskola tanulója megjegyezte, jól érzi magát a tagcsaládok és a gyerekek körében. A mai programon szendvicseket készítettek, előkészültek a kézműves játszóházhoz és részt vettek az arcfestében is. Laura érdeklődésünkre elmondta, ha lesz rá lehetősége, újra bekapcsolódik a PÁNKE rendezvényeinek lebonyolításába.

A tavaszi program keretében a kicsik jelmezversenyen mutathatták be nyuszi és tojás maskarájukat, majd húsvéti díszeket készítettek, tojásokat festettek és ellátogatott hozzájuk egy lufihajtogató bohóc is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!