Székesfehérvárra utazik a Lombard


2014-04-11 17:08:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Székesfehérvárra utazik a Lombard főképe
Az elmúlt héten nagyon fontos három pontot szerzett a Perutz Stadionban a Lombard Pápa együttese. A csapat ezen a héten egy rendkívül nehéz sorozatnak vág neki, melynek első állomás a Sóstói Stadionban lesz. A Videotont még soha nem sikerült legyőznie a mieinknek, eddig hétszer találkoztak az élvonalban, hat székesfehérvári sikere mellett egy döntetlen a mérleg, ráadásul a pápaiak 2013. szeptember 20-a óta nem tudtak három ponttal hazatérni, ősz óta két döntetlent és öt vereséget számlálnak. A Lombard számára pozitívum lehet, hogy Sekour és Présinger is letöltötte eltiltását, Tajthy és Maric is egyre gyakrabban bevethető, igaz Kenesei Krisztián sérüléssel bajlódik, Griffiths pedig a Pécs ellen begyűjtötte ötödik sárga kártyáját, szinte biztos, hogy elsősorban Eszlátyi István igyekszik majd bevenni a Vidi kapuját. Szűcs Lajos, a Lombard Pápa csupaszív hálóőre úgy fogalmazott, ősszel is produkáltak már olyan eredményeket, amire senki nem számított tőlük, miért ne ismétlődhetne meg ez akár a szombati mérkőzésen?
- Tudjuk, hogy nehéz ellenfelek várnak ránk az elkövetkezendő hetekben, de mi mindig csak a következő feladatra koncentrálunk. Nagyon fontos volt, hogy a Pécs ellen megszerezzük a három pontot, ez sikerült is, igaz nem egy szép játékkal, de most a győzelem volt a legfontosabb. Sérülések, eltiltások nehezítik a dolgunkat, sajnos nem is vagyunk sokan, de biztos vagyok benne, hogy aki pályára lép mindent meg fog tenni az eredményes szereplésért. Tény, hogy a papírformát tekintve nem mi vagyunk az esélyesek, de tavaly is sikerült már meglepetéseket okoznunk, most is erre készülünk, és itt nem az egy pontra gondolok...
A Videoton sincs épp kirobbanó formában, tavasszal mindössze egy győzelemre voltak képesek, legutóbb pedig a Debrecentől és a Kecskeméttől is kikaptak, így elbúcsúzhattak a bajnoki címről szövögetett álmaiktól, bízzunk benne, hogy nem a pápaiak ellen táltosodnak meg José Gomes tanítványai.

A találkozót Németh Ádám vezeti, segítői Medovarszki János és Buzás Balázs lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!