Megkezdődtek a labdarúgó diákolimpia küzdelmei


2014-04-10 18:12:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdődtek a labdarúgó diákolimpia küzdelmei főképe
A III. korcsoportos fiúk és a III.-IV. korcsoportos lányok versenyével megkezdődtek a tavaszi labdarúgó diákolimpia bajnokságai a Spartacus pályán. Bár az időjárás nem a legszebb arcát mutatta – szinte végig szakadt az eső – a fiúk és a lányok is becsületesen lejátszották a mérkőzéseket. A fiúknál három csoportban 10 csapat (Weöres, Munkácsy, Erkel, Szent István, Gyurátz, Ugod, Türr, Pápateszér, Csót, Pápakovácsi), a lányoknál két csoportba osztva hat lány alakulat (Weöres, Erkel, Ugod, Nemesszalók, Pápateszér, Csót) mérkőzött meg egymással. Ahogy azt várni lehetett a fiúknál a hármas döntőbe a Munkácsy, a Türr és az Erkel jutott, a körmeccseket követően a Munkácsy készülhet a megyei fináléra. A lányoknál a nemesszalókiak bizonyultak a legjobbnak, a Weöres-t és Csótot előzték meg, a megyei finálét április 30-án Tapolcán rendezik.

Végeredmény (fiúk)
1. Munkácsy
2. Türr - Szent István

Lányok:
1. Nemesszalók
2. Weöres
3. Csót

A következő héten sem maradunk diákolimpiai versenyek nélkül, április 14-én és 15-én a többi korosztály is pályára lép.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!