Barótra került a Kilián Kupa


2014-04-09 13:30:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Barótra került a Kilián Kupa főképe
A Weöres Sándor Általános Iskolában már régi hagyománya van a Kilián Kupa teremlabdarúgó tornának. Korábban a városi általános iskolák kaptak meghívást a bajnokságra, öt-hat esztendeje Pápa testvérvárosainak csapatai, Kovászna és Barót is csatlakoztak a kiíráshoz. Idén a kovászaniak nem tudtak ellátogatni a Weöres-be, a baróti Gál Mózes Általános Iskola viszont részt vett a küzdelmekben, rajtuk kívül a Weöres, Pápakovácsi és a Munkácsy körmérkőzéses formában döntötte el az erősorrendet. Az eredmények igazolták a papírformát, hiszen Barót a házigazdákkal csapott össze a döntőben. Horváth Attila igazgató úgy fogalmazott, bízik benne, hogy mindenki jól érezte magát a kupa során, melyet nem az eredményért, sokkal inkább a közös élményekért, a hangulatért rendeztek meg. Amíg a fiatalok egymással küzdöttek, addig az udvaron a szülők jóvoltából egy nagy bográcsban gulyás készült. A Kilián Kupát Barót nyerte a Weöres, a Munkácsy és Pápakovácsi előtt. A kapcsolat ezzel nem ért véget erre az évre, májusban a Weöres látogat Erdélybe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!